Skip to content
VABON AB

Jobba på Vabon

Vi löser VA problem

Lediga tjänster

BLI EN DEL AV OSS!

Med en rad spännande projekt i pipen behöver vi att stärka upp på flera positioner!
Är du lösningsfokuserad och noggrann och trivs med en omväxlande arbetsdag? Har du dessutom erfarenhet av anläggningsarbete vill jobba på ett familjärt bolag med högt i tak? Då kan du vara den vi söker!

Om Vabon

Vabon grundades 2012 och har ända sedan starten haft som mål att erbjuda tjänster inom VA-sektorn till kunder med höga kvalitetskrav. Idag består vi av ca 35 medarbetare och har utvecklats till en av de ledande aktörerna i branschen, som finns med vid flera av Västsveriges stora infrastrukturprojekten. Med ett högt engagemang och kvalitetsfokus fortsätter vi att utveckla VA-branschen tillsammans!

Om dig vi söker

Hos oss kommer du att arbeta brett inom VA-relaterade anläggningsarbeten – främst inom Västsverige men även avstickare inom landet kan förekomma.

Vi söker dig som har erfarenhet av branschen eller besitter likvärdig kompetens. Du behöver ha en grundläggande teknisk förståelse och datorkunskap – men stor vikt kommer att läggas på dina personliga drivkrafter, och vad du ser dig kunna bidra med längs Vabons fortsatt tillväxtresa

I gengäld erbjuds du ett variationsrikt arbete präglat av teamkänsla och ansvar. Du kommer ges goda förutsättningar att lyckas i din roll och har alla möjligheter att växa inom ett bolag som ständigt rör sig framåt.

Vi vill du vara med att utveckla VA-branschen? Skicka in din ansökan till karriar@vabon.se redan idag!

Kontakta Oss

info@vabon.se

Besök oss på Facebook.

Address Lyddevägen 11
511 58 Kinna